Nyhet

Aktuellt i veckan

Idag, den 8:e mars, är det ju internationella kvinnodagen, något som varit ett återkommande tema på dagensbok.com: Internationella kvinnodagen 2014, Internationella kvinnodagen 2013 och Kvinnodagen 2005. Dessutom har vi gjort Tema: Manlighet och Regnbågslitteratur. Här kommer några mer nytillkomna boktips:Förra veckans namn var annars utan tvekan Oscar. Först fick Alicia Vikander det prestigefyllda filmpriset. Strax därefter nedkom kronprinsessparet med en prins som fick samma namn. Om Monarki och kungligheter gjorde vi en temasida inför kronprisessparets bröllop, och mer om film hittar du förstås under etiketten Film.


Mer film: i fredags hade filmatiseringen av Seth Grahame-Smiths Jane Austen-mashup Pride And Prejudice And Zombies biopremiär. För den som vill ha mer av originalet (men också ytterligare omskrivningar) har vi förstås ett Jane Austen-tema och för den som föredrar Tema: Skräck och monster finns även ett sådant – och nog måste man väl konstatera att de levande döda visat sig vara både livskraftigare och mer föränderliga än många av oss hade anat?


Vad läser du själv så här på internationella kvinnodagen?

redaktionen, dagensbok.com

Publicerad: 2016-03-08 09:00 / Uppdaterad: 2016-03-08 08:06

Kategori: Nyhet

Inga kommentarer ännu

Kommentera

Du kan använda: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

168 timmar

Annonser

AdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAd

Vill du vara med?