Nyhet

Författare mot aids

Den 30 november, världsaidsdagen, lanserades boken Telling Tales med noveller av en rad kända författare. Initiativet är den sydafrikanska nobelpristagaren Nadine Gordimers och vinsten ska oavkortat gå till hiv- och aidsdrabbade i södra Afrika.

I novellsamlingen medverkar sammanlagt 21 författare, bland andra Margaret Atwood, Salman Rushdie, Gabriel García Márquez, Susan Sontag, Woody Allen, Arthur Miller och Günter Grass. Boken ges ut i tio länder och på nio språk, dock inte i Sverige.

Ella Andrén

Publicerad: 2004-12-02 11:16 / Uppdaterad: 2010-01-04 15:18

Kategori: Nyhet

Inga kommentarer ännu

Kommentera eller pinga (trackback).

Du kan använda: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

168 timmar

Annonser

AdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAd

Vill du vara med?