Jag kan tyvärr inte hålla med dig herr Hagström. Den racistiska innehållet i boken är minst sagt överväldigande. Kina har målats upp mest som en fd Sovjetstat som fastnat i 1950-talet. Varje kines beskrivs som en hjälplös idiot som hälsar varandra med "kamraten" och kör samma klädstil som Mao. Alla kinesiska karaktärer i boken saknar IQ, från generalen som sköts av en 90-årig prickskytt till en office secretary som blev förförd av ett par västerländska stringtrosor, trots att de flesta av dessa underkläder tillverkas nu i Kina. Dessutom är Kina FORTFARANDE en självisolerande "kommunistisk stat" likt Nordkorea. Glöm bara att halva USA:s skuld befinner sig i kinesernas händer. TC borde get upp sina fiction novels för en karriär i politik istället så att vi som är TC-fans inte längre behöver slösa våra pengar på republikanska propaganda.