Nyhet

Midsommarveckan på dagensbok.com

Midsommaren står för dörren vilket för de flesta brukar betyda ett par dagars ledighet eller i bästa fall början på semestern. Jag tar med mig Carin Gerhardsens nya deckare Helgonet på färjan mot Gotland för sommarens traditionella deckarläsning. Omslaget är sådär blodigt och glansigt och jag suckar lite när jag läser baksidestexten om den där intrigen som vi redan känner så väl, ett skott i nacken, kryptiska meddelanden, poliser som avbryter semestrar. Men sen vet jag ju att jag blir fast. Om du fortfarande inte har bestämt vilka böcker som ska bli sommarens läsning kika in här så tipsar vi på dagensbok.com om våra sommarfavoriter.

Helgonet En fager mö Den onödige mannen

Imorgon skriver Lina om Joyce Carol Oates senaste roman En fager mö. Det är Linas första möte med den produktiva författaren efter ett misslyckat försök med att ta sig an tegelstenen Blonde, men det blev ingen positiv upplevelse. På midsommardagen handlar det om manlighet i och med Den onödiga mannen av Erik Helmerson, som Ella har läst, en vardagsobehaglig roman kring manlighetens kris eller omvandling.

Glad midsommar önskar redaktionen på dagensbok.com

Emelie Novotny

Publicerad: 2011-06-21 14:45 / Uppdaterad: 2011-06-21 14:45

Kategori: Nyhet

Inga kommentarer ännu

Kommentera eller pinga (trackback).

Du kan använda: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

168 timmar

Annonser

AdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAd

Vill du vara med?