Krönika

Säsongsstart för CLT

Imorgon är det säsongsstart för Copacabanas Litterära Tisdagsklubb (CLT) under ny ledning av Amelie Björck och Malin Nord. Den nya terminen kommer att bjuda på nyheter som förpoet inför varje gång, först ut är Emil Jensen.

Litteratursamtalet kommer att handla om minnet och glömskan, inbjudna är poeten Eva Ribich och författaren och dramaturgen Magnus Florin. I sina senaste böcker, Det är vatten så långt jag kan se och längre och Ränderna rör de sig, undersökande runt minnets möjligheter och svagheter.

Jag ser fram emot att sommarlovet äntligen är slut, att allt blir som vanligt igen, att det är litteratursamtal och vänner som står på schemat var tredje tisdag hela hösten. CLT håller till på café Copacabana vid Hornstulls strand och börjar klockan 19. Kom i tid om du vill ha sittplats. Ses vi?

Emelie Novotny

Publicerad: 2010-08-16 14:45 / Uppdaterad: 2010-08-16 20:57

Kategori: Krönika

3 kommentarer

Hur var det? Värt att gå även om man inte har vänner på plats?

Petter Oregistrerad 2010-08-19 08:47
 

livet kom emellan mig och CLT i tisdags, så jag kunde tyvärr inte gå. men självklart är det värt utan vänner på plats. i alla fall om man tycker om att lyssna på när författare går djupare in i sina egna verk och andras. och så finns det fint fika och vackra människor!

Emelie Novotny Redaktionen 2010-08-19 13:51
 

Tycker definitivt att den är den sortens evenemang som funkar att gå på ensam. Just för att det är fokus på lyssnande. Och man kan sitta i ett hörn med en kopp te, utan att säga ett ord, och bara låta sig inspireras.

Anna Carlén Redaktionen 2010-08-19 15:45
 

Kommentera eller pinga (trackback).

Du kan använda: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

168 timmar

Annonser

AdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAd

Vill du vara med?