Nyhet

Vecka 47 på dagensbok.com – Krogen, Petter och humanism bland primater

I helgen som gick färgade vi novembermörkret med ännu en erotikspecial här på Dagensbok. Lina skrev om nyutgivna erotikklassikern Flossie och flera nyligen utkomna godbitar.

På onsdag handlar det om Krogen: allt du vill veta men inte vågat fråga av Martin Schori och Johan Åkesson. Väldisponerad och trevlig bok, tycker Eva, men den bjuder inte på så många nyheter för alla. Boken passar bäst för den verklige nybörjaren på restaurangbesök.

Senare veckan recenserar Kari Bonobon och tio Guds bud: på spaning efter humanism bland primater av Frans de Vaal. Detta är en av de finaste böcker Kari läst på länge. De Vaal resonerar kring moral, empati och religion med utgångspunkt i biologin.

På söndag skriver Marcus om Petter Alexis Askergrens bok 16 rader, som innehåller ett urval av hans låttexter och hans egna tankar kring sitt textförfattande. Marcus ser fram emot att titta tillbaka på en tonårsidols texter och se vad det egentligen var han lyssnade på.

Trevlig läsvecka!

Anna Carlén

Publicerad: 2013-11-18 20:37 / Uppdaterad: 2013-11-18 20:37

Kategori: Nyhet

Inga kommentarer ännu

Kommentera eller pinga (trackback).

Du kan använda: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

168 timmar

Annonser

AdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAd

Vill du vara med?