Nyhet

Partypockets

Dilemmat att välja mellan liten snygg partyclutch och den större mer vardagliga väskan när man ska gå ut och roa sig om kvällarna blir svårare och svårare ju bättre och tjockare bok man läser. Jag har svårt att överhuvudtaget gå hemifrån utan en bok i väskan, att dessutom behöva göra det när man ska iväg på fest eller klubb och det är lång väg hem är plågeri. Fåfängan vs bokälskandet, det finns ingen vinnare i den matchen.

Därför är det med glädje som vi i torsdags blev presenterade för den nya pocketen Excess, som är just en minipocket att ta med sig överallt!

Bild 1

Sex titlar ingår i första utgåvan, En dag av David Nicholls, Ett litet snedsprång av Denise Rudberg, Hundraåringen som klev ut genom fönstret och försvann av Jonas Jonasson, Huvudjägarna av Jo Nesbo, Geim av Anders De La Motte och Livet av Keith Richards.

Bild 2

Dessutom bjöds det på bakelser, även dem i passande miniformat.

Bild 3

Formatet och idén kommer ursprungligen från ett holländskt förlag som trycker biblar. Därför används samma typ av papper och bindningsmetod för att få böckerna tunna och hållbara. Boken läses på bredden och ett uppslag motsvarar ungefär en pocketsida.

Bild7Bild 4

Och så var med ens problemet med vilken bok man tar med sig till bokmässan löst. Ni som följer dagensbok.com minns säkert vilket dilemma jag hade förra året (om inte kan ni läsa om det här). I år blir det Geim som får följa med, väger ingenting, tar ingen plats och kommer att bli utmärkt sällskap om det övriga sällskapet Camilla och Anna Liv mot förmodan är tråkiga.

Emelie Novotny

Publicerad: 2011-09-17 19:30 / Uppdaterad: 2011-09-17 19:23

Kategori: Nyhet

Inga kommentarer ännu

Kommentera eller pinga (trackback).

Du kan använda: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

168 timmar

Annonser

AdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAd

Vill du vara med?