Nyhet

Vecka 39 på dagensbok.com: Efter bokmässan

Det är dagen och veckan efter bokmässan och allt med det. Tunga ögonlock, värkande axlar av att ha burit för många tunga böcker, saknaden efter allt som var så mycket så sent som igår. Man intalar sig att livet fortsätter, att det kommer en till bokmässa, att alla de man träffat faktiskt finns kvar utanför mässlokalerna. Det är veckan efter bokmässan, men ändå är så mycket precis som vanligt här på Dagensbok.

Idag presenterar vi som alltid på måndagar en av redaktionsmedlemmarnas bokhyllor. Idag har turen kommit till Anna N som visar upp sin Billy som delas av både böcker och skor.

I recensionsväg bjuder vi den här veckan bla på två deckare. Anna Liv har läst Det kalla landet av Inger Frimansson, det är en bitterljuv historia med hämndlystna tanter som smider illasinnade planer. Anna Liv kan inte annat än rysa och mysa över denna försynta thriller. Jag har läst Denise Rudbergs Två gånger är en vana, som är del två i nya deckarserien om Marianne Jidhoff som författaren själv genrebetecknar som Elegant Crime. Det är en tegelsten att sträckläsa! Dessutom har jag träffat och pratat med Denise Rudberg på bokmässan.

Denise Rudberg

Eva har läst en fantasifull debutroman av Fredrik Härén i De ickesynliga. Författaren är tidigare känd för att skriva böcker om kreativitet. Hans Idébok har sålt i mer än 150 000 exemplar i Sverige och översatts till flera språk. Till helgen återkommer vår gäst Karin Palmqvist sitt projekt med kvinnliga irländska författare.

Självklart fortsätter vår bokmässerapportering även denna vecka. Idag skriver jag om mina bästa bokmässeminnen och de kommer att fyllas på under veckan från alla som var på plats. Är det något du känner att du har missat från bokmässan 2011, eller något du vill läsa igen, kikar du bara in här för att hitta alla våra samlade inlägg från årets mässa.

Trevlig läsning önskar redaktionen på dagensbok.com

Emelie Novotny

Publicerad: 2011-09-26 13:30 / Uppdaterad: 2011-09-29 12:37

Kategori: Nyhet

2 kommentarer

Jätteroligt att du ville komma till Götet Emelie! Ska läsa Denises bok nu!! Stor kram

Maria L Oregistrerad 2011-09-26 22:10
 

ja, vad skoj vi hade! det gör vi om snart. tack för allt och hoppas du gillar boken! kram!

Emelie Novotny Redaktionen 2011-09-27 18:37
 

Kommentera eller pinga (trackback).

Du kan använda: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

168 timmar

Annonser

AdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAd

Vill du vara med?