Nyhet

Introduktion till bokmässebevakningen på Dagensbok

Ett år av väntan är över, nu är det äntligen dags att sparka igång Bok och biblioteksmässan i Göteborg! Imorgon far de första av oss från Dagensbok mot Göteborg och därefter ramlar det in boksugna skribenter varje dag. Tillsammans kommer vi att berätta om allt från årets största bokvecka. För att göra bokmässebevakningen här på dagensbok.com lite lättare för dig som läser följer här en instruktion av hur du bäst tar del av allt fantastiskt bokigt!

Bokmässa I marginalen till vänster hittar ni den här bilden genom att klicka på den kommer ni till en sida där vi samlar alla våra artiklar, krönikor, nyheter och upplevelser från bokmässan. Där hittar ni också vår stora special om årets bokmässetema tyskspråkig litteratur. Den innehåller recensioner av flertalet av de tyskspråkiga författarna som är inbjudna till mässan.

Självklart kan ni också precis som vanligt gå in under rubriken ”senaste veckan” uppe i överkant, där hittar ni allt som vi har skrivit den senaste veckan.

På Twitter finns vi precis som vanligt och ögonblicksrapporterar från mässgolvet och seminarierummen. Allt som taggas med #dagensbok syns i vårt twitterflöde i vänstermarginalen här på sidan. Den taggen får du också gärna använda om du twittrar något som du vill att vi ska se! Under taggen #bokmassan samlas allt som har med bokmässan att göra och det flödet hittar du på bokmässans egen sida.

Vi som åker till bokmässan för Dagensboks räkning är:

EmelieCamillaAnna Liv
Från vänster: Emelie, på twitter som emelienovotny, Camilla, på twitter som camillahallbom, Anna Liv, på twitter som Annalivet.

Anna C MariaLina
Från vänster: Anna C, på twitter som AnnaMCarlen, Maria, på twitter som _mariacarlsson, Lina.

På plats på mässan kommer även Eva, Alice, Björn, Irene och Anna N att vara. Om du ser oss i vimlet hoppas vi såklart att du kommer fram och säger hej! Vi vill också gärna ta del av dina bokmässeupplevelser, vilka böcker har du fyndat? vilka författare har du sagt hej till? vilka seminarier var bra? och vilka var dåliga? vilken monter har godaste godiset? Skicka dem till oss så lägger vi ut dem här på Dagensbok. Och glöm inte att skriva vad ni tycker i kommentarsfälten.

Och viktigast av allt, en riktigt trevlig bokmässa på er, både till er som upplever den IRL och till er som får njuta av den på distans, utan skoskav, trötta ben och tunga kassar!

Emelie Novotny

Publicerad: 2011-09-20 15:00 / Uppdaterad: 2011-09-21 10:39

Kategori: Nyhet

Inga kommentarer ännu

Kommentera eller pinga (trackback).

Du kan använda: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

168 timmar

Annonser

AdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAd

Vill du vara med?