Nyhet

Sveriges Radios novellpris

I veckan presenterar Sveriges Radio finalisterna i novellpriset. Alla radionoveller är specialskrivna för P1 och har röstats fram av Sveriges Radios jury. Först ut i måndags var Du och jag mot världen av Zulmir Becevic och igår sändes Bob Hanssons novell Till mamma. Den tredje finalisten, som alltså presenteras idag, är Sara Mannheimers 23 minuter och 30 sekunder. Självklart går det att lyssna på dessa noveller igen på Sveriges Radios webb. Imorgon och på fredag sänds de två sista finalisterna, Matrioska av Lars Jakobson och Farmor av Marjaneh Bakhtiari.

Därefter är det lyssnarnas, alltså vår tur, att rösta fram finalisten. Röstningen pågår till den 12 september och alla som röstar har chans att vinna en biljett till bokmässan i Göteborg i slutet av månaden. Så har du fortfarande inte köpt biljett dit finns det chans nu! Vilken novell tycker du är bäst?

Emelie Novotny

Publicerad: 2010-09-01 12:20 / Uppdaterad: 2010-09-01 12:28

Kategori: Nyhet

Inga kommentarer ännu

Kommentera eller pinga (trackback).

Du kan använda: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

168 timmar

Annonser

AdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAd

Vill du vara med?