Nyhet

Vecka 12 på dagensbok.com: Nu är det vår!

En av de bästa egenskaperna med gamla stugor är att det känns som att tiden står still i dem. Så är det med mitt landställe, det har funnits där sen jag föddes, jag har spenderat varje sommar av mitt liv där. Så här års behöver jag bara lyfta lite på löven i rabatterna, gräsmattan, skogsbacken för att hitta allt som är grönt och sjuder av liv där under. Jag har till och med hittat tecken på liv efter alla de vårlökar jag satte i höstas, inspirerad av Susanna Roséns 100 vårlökar. Då är det mer som att hela världen är i förändring.

I lördags sådde vi ett frö här på dagensbok.com inför världspoesidagen på onsdag. I den kunde vi läsa om både svensk och internationell poesi, nyskrivet och gammalt. Om du missade den eller vill ha tips på vilka dikter du ska läsa på onsdag, finns det såklart fortfarande chans att spana in den!

Imorgon blir det mer poesi i form av Elisabeth Berchtolds debut, Marialucia. Följt av den tredje och avslutande delen i Stefan Tegenfalks kriminaltriologi. Det är en dramatisk upplösning som inleddes med Vredens tid och Nirvanaprojektet. Vad Anna Liv tycker om den sista boken om den cyniske ensamvargen och tillika kriminalkommissarien Walther Gröhn och hans kollegor får du veta på onsdag. Mot slutet av veckan bjuder en av våra nya skribenter Karin på ungdomsboken Hur svårt kan det va av Anna Knutsson och Ann-Christine Magnusson.

Med andra ord, fullt med vårtecken på dagensbok.com! Trevlig läsning önskar vi i redaktionen!

Emelie Novotny

Publicerad: 2012-03-19 23:15 / Uppdaterad: 2012-03-19 23:15

Kategori: Nyhet

Inga kommentarer ännu

Kommentera eller pinga (trackback).

Du kan använda: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

168 timmar

Annonser

AdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAd

Vill du vara med?