Nyhet

Vecka 17 på dagensbok.com

Kära läsare. Hoppas påsken varit till belåtenhet. Att ni ätit mycket ägg i alla de former och fått njuta av lite ledighet. Kanske låg det till och med en bok i påskägget bland geléägg och choklad? Jag har passat på att låna en balkong med sjöutsikt för att avnjuta min påsklovsdeckare tillsammans med härligt, sliskigt engelskt godis.

Här är ett axplock ur vår välfyllda vecka på dagensbok.com;

I dag måndag recenserar Lina Kärleken i Julia Anderssons liv av Åsa Moberg, som utspelar sig i det sexualfria 70talet med allt vad det innebär av känslokomplikationer och funderingar i en ung kvinnas liv. Lina gillar hur Moberg tar upp både stort och smått, och hur hon visar att människan alltid behöver läsa om människan.

På onsdag skriver jag om Ingrid Hedströms kriminalroman Blodröd måne över Villette. Det är den fjärde fristående delen i serien om undersökningsdomaren Martine Poirot. En omtyckt lärares fru, dotter och lilla barnbarn hittas mördade i ett övergivet kalkbrott. Spåren löper långt tillbaka i tiden och över flera länder.

På torsdag kommer Niclas att recensera Falling to pieces av Mary Forsberg Weiland. Mary är exfru till Scott Weiland (Stone Temple Pilots, Velvet Revolver) och fd modell. Hennes bok är en självbiografi och inkluderar modellkarriären, en tragisk barndom, mängder med droger och sprit, rehabs och diagnosen bi-polär, vilket även Scott Weiland diagnostiserats som.

På fredag skriver Anna C om Kristian Lundbergs Och allt ska vara kärlek, som är en fristående uppföljare till den uppmärksammade romanen Yarden. I Och allt ska vara kärlek gör Kristian Lundberg ett försök att skriva om, att förklara det han känner att han inte skrev om i Yarden och att beskriva den stora, omvälvande kärleken.

Ät era allergipiller, omfamna våren och njut av litteraturen önskar redaktionen på dagensbok.com

Anna Liv Lidström

Publicerad: 2011-04-25 13:17 / Uppdaterad: 2011-04-26 22:22

Kategori: Nyhet

Inga kommentarer ännu

Kommentera eller pinga (trackback).

Du kan använda: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

168 timmar

Annonser

AdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAd

Vill du vara med?