Nyhet

Neil Young släpper seriealbum

Etiketter

Först var det en turné, sen blev det ett album, sen blev det en film, och nu har allas vår favoritgnisselkanadensares miljörockopera Greendale från 2003 blivit serietidning också. New York Times rapporterar att Neil i flera år arbetat ihop med Joshua Dysart (Swamp Thing) och tecknaren Cliff Chiang för att ta fram en serieversion av berättelsen. Resultatet, släppt på Vertigo i veckan, beskrivs som ”an American fable with strong supernatural elements”. Bra? Tja, bara ett sätt att ta reda på det…

Björn Waller

Publicerad: 2010-06-17 11:44 / Uppdaterad: 2010-06-17 11:45

Kategori: Nyhet

Inga kommentarer ännu

Kommentera eller pinga (trackback).

Du kan använda: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

168 timmar

Annonser

AdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAd

Vill du vara med?