Nyhet

Vecka 49 på dagensbok.com: Kokböcker i adventstider

December kom med iskylan och här på Dagensbok innebär månadsskifte alltid en ny topplista med våra allra bästa böcker just nu! Har du inte hunnit spana in den än hittar du den här. Novemberlistan är otroligt stark med flera 10 poängare och både Augustprisvinnare och Augustprisnominerade finns med.

Imorgon handlar det om en rockstjärnas liv i Neil Youngs självbiografi. Som vanligt när det handlar om rockstjärnor rör vi oss i en värld full av musik, droger, sjukdomar och kreativitet. ”Det finns egentligen bara en sak som förblivit helt konstant med Neil Young: allt han gör är inte lyckat, men allt riktigt lyckat han gjort har kommit från ett ögonblick av inspiration, en idé som han plötsligt fått i skallen och måste haka på tills han lika plötsligt tröttnar på den och dyker på nästa.” skriver Björn.

Senare i veckan bjuder vi på Agneta Sjödins senaste roman En kvinnas hjärta som handlar om Maria som ställer sig frågan varför hon älskar män som inte tror på kärleken och som aldrig vågar blotta sitt innersta. På torsdag berättar Eva vad hon tycker om den!

På lördag firar vi adventstider med att bjuda på stor special om matlagning och bakning. Det blir allt från de senaste julböckerna med julbak och julstök till nyutgåvan av Anna Bergenströms Annas kokbok och Tareq Taylors Sylta, safta och lägga in.

Låt er väl smaka!

Emelie Novotny

Publicerad: 2012-12-03 22:10 / Uppdaterad: 2012-12-03 22:08

Kategori: Nyhet

Inga kommentarer ännu

Kommentera eller pinga (trackback).

Du kan använda: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

168 timmar

Annonser

AdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAd

Vill du vara med?