Krönika

Ny vecka på dagensbok.com

Solen utanför skiner som den aldrig har gjort annat, studenterna skrålar från sina flak och kvällarna är så ljusa att vi aldrig vill gå och lägga oss. Kanske är det beviset för att sommaren äntligen är här. Och alla vet ju att sommaren lämpar sig utmärkt för läsning, på väg till sommarjobbet, på stranden, på tåget, bussen, flyget eller i bilen på väg till alla äventyren. Har man inget äventyr som hägrar finns det som tur är mängder med äventyrsböcker i arkivet på dagensbok.com.

Idag recenserar Sofia Lögner som är den första delen ur Sara Shepards serie Pretty Little Liars. Serien har kallats för en blandning mellan Desperate Housewives, Gossip Girl och Jag vet vad du gjorde förra sommaren. Den handlar om ett gäng tjejkompisar och har alla förutsättningar för att bli en bok man inte släpper förrän den är slut.

Oscar har läst Drömfabriken av Maria Hamberg, en socialrealistisk arbetarroman om livet på en modern svensk bilfabrik, där det löpande bandet har huvudrollen och fokus ligger på själva arbetet. Niklas skriver om Just kids av Patti Smith som handlar om sökandet av livet i New York tillsammans med Robert Mappelthorpe, i slutet av 60-talet/början på 70-talet.

Trevlig läsning önskar redaktionen på dagensbok.com

Emelie Novotny

Publicerad: 2010-06-08 15:00 / Uppdaterad: 2010-06-08 22:32

Kategori: Krönika

Inga kommentarer ännu

Kommentera eller pinga (trackback).

Du kan använda: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

168 timmar

Annonser

AdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAd

Vill du vara med?