Krönika

Rapport från textmässan

Eftersom jag har en förkärlek för sena nätter och sena morgnar kom jag såklart till textmässan alldeles för sen igår. Jag hann inte mycket mer än att gå ett varv bland montrarna innan det var dags att ta sig upp en våning för samtalet mellan Jörgen Gassilewski och Martin Högström om Martins nya bok Fängelsepalatset. Carl-Michael Edenborg agerade programledare iklädd sjömanskostym.

Därefter blev det ytterligare ett varv runt utställningen. Handlade med mig Sara Granérs nya bok Med vänlig hälsning och Pia Tafdrups fantastiska poetik Över vattnet går jag, som jag läst hur många gånger som helst och därför har en självklar plats i bokhyllan (förstår inte varför jag inte har inhandlat den tidigare).

Oplanerad som jag är hade jag förstås inte hunnit med bankomaten innan (trots påminnelsenot till mig själv) så när jag skulle köpa Loka Kanarps Pärlor och Patroner till min syster i namnsdagspresent räckte inte pengarna och jag var tvungen att springa iväg och jobba.

Emelie Novotny

Publicerad: 2010-05-09 19:00 / Uppdaterad: 2010-05-09 21:26

Kategori: Krönika

Inga kommentarer ännu

Kommentera eller pinga (trackback).

Du kan använda: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

168 timmar

Annonser

AdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAd

Vill du vara med?