Nyhet

Vinn biobiljetter till Stockholm Stories med Jonas Karlsson

Nu kan du vinna biobiljetter till filmen Stockholm Stories, som är fritt baserad på Jonas Karlssons novellsamling Det andra målet.

Dagensbok.com lottar ut tio biobiljetter till fem vinnare. Förstaprisvinnaren får dessutom ett signerat exemplar av Jonas Karlssons Det andra målet. Andra- och tredjeprisvinnarna får också varsin (osignerad) bok.

För att vara med i tävlingen behöver du svara på följande fråga:

Vad heter Jonas Karlssons andra novellsamling?

Skicka ditt svar till redaktionen@dagensbok.com, senast onsdag 12 mars. OBS! Glöm inte att även ange din adress så att vi kan posta vinsten så fort som möjligt.

sthlm_stories

Stockholm Stories har biopremiär i Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Örebro och Umeå den 7 mars.

STOCKHOLM STORIES handlar om fem livsöden som korsas i storstadsdjungeln. Ett humoristiskt och laddat samtidsdrama om längtan efter kärlek och bekräftelse. Vi får följa fem ensamma personer som alla söker upprättelse och kärlek när de plötsligt blir avbrutna av en oväntad händelse.

Hur ljust måste det vara för att vi ska se varandra? Hur mörkt för att vi ska våga mötas?

Johan, en ung storstadskille med storslagna teorier om stadens ljus och mörker lever i skuggan av sin berömde författarpappa. Överklasspojken Douglas är hemligt förälskad i Anna som dumpats av landets finansminister. Reklamgeniet Jessica som nekas adoption för att hon har för få vänner, skriver ett desperat och slumpmässigt riktat kärleksbrev till ministerns assistent Thomas, en överpresterande perfektionist.

I filmen får vi se starka, intressanta karaktärer vävas samman av slumpartade händelser. Rosade rollprestationer av Martin Wallström (I rymden finns inga känslor, Snabba Cash), Cecilia Frode (Coacherna, Mäklarna), Jonas Karlsson (Cockpit, Miffo), Julia Ragnarsson (Bron, Wallander), Filip Berg (Studentfesten, Ondskan), Marie Richardson (Torka aldrig dårar utan handskar, Någon annanstans i Sverige), Peter Carlberg (Avalon, Call Girl), David Dencik (Tinker Tailor Soldier Spy, A Royal Affair), Dejan Cukic (Snabba Cash, Circles) och Gustav Hammarsten (Hamilton: I nationens intresse, The Girl with the Dragon Tattoo).

STOCKHOLM STORIES är fritt baserad på Jonas Karlssons novellsamling ”Det andra målet”.

Regi: Karin Fahlén

Läs mer om filmen och boka biljett hos SF.

redaktionen, dagensbok.com

Publicerad: 2014-03-07 11:00 / Uppdaterad: 2014-03-07 11:43

Kategori: Nyhet

Inga kommentarer ännu

Kommentera

Du kan använda: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

168 timmar

Annonser

AdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAd

Vill du vara med?