Nyhet

Nordisk litteratur + september = Bokmässa!

Bokälskarnas favoritmånad är här. Och nu börjar nedräkningen till bokälskarnas favoritdagar, ja, jag pratar om bokmässan i Göteborg. Den 27 september slår mässan upp sina portar i år. Men vi på Dagensbok börjar fira bokmässa redan imorgon.

Ni har säkert inte missat att bokmässan i år har tema nordisk litteratur. Därför kommer vi under september att skriva om just nordisk litteratur, och inget annat!

Imorgon blir det stor special om norsk litteratur. Vi skriver om nya böcker av norska författare och samlar allt vi hittar i arkiven. Nästföljande lördag, alltså den 8/9 handlar det om dansk litteratur, därefter blir det isländskt den 15/9 och finskt och finlandssvenskt den 22/9. Den sista lördagen i september, under själva bokmässan samlar vi alla intervjuer vi på Dagensbok har gjort med svenska författare, illustratörer och läsare. Dessutom bjuder vi såklart på nytt!

Svensk litteratur

De dagar som inte är lördagar i september ägnar vi helt enkelt åt den litteratur som ligger oss absolut närmast, den svenska! Vi kommer som vanligt att varva etablerade författare med debutanter, deckare med ungdomsromaner och lyrik med barnböcker.

Helt enkelt, trevlig bokmässeuppladdning från oss på Dagensbok!

Emelie Novotny

Publicerad: 2012-08-31 10:00 / Uppdaterad: 2012-08-30 21:52

Kategori: Nyhet

Inga kommentarer ännu

Kommentera eller pinga (trackback).

Du kan använda: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

168 timmar

Annonser

AdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAd

Vill du vara med?