Krönika

dagensbok.com medverkar på bokmässan

Imorgon åker stora delar av redaktionen på Dagensbok till Göteborg för att ta del av årets bokmässa. Som vanligt håller vi på och stryker klänningarna, provar skorna, läser de sista böckerna av alla de där författarna som vi ska göra intervjuer med. Lusläsa programmet har vi inte riktigt hunnit med än, men det tar vi på tåget ner imorgon.

I år kommer vi inte bara att ägna dagarna åt att intervjua säsongens mest intressanta författare, gå på seminarier och mingla med hela bokbranschen, utan i år är vi även delaktiga i ett par programpunkter.

Linas debutroman

Linas debutroman

Lina Arvidsson, skribent här på dagensbok.com, debuterade i våras med ungdomsromanen Det borde finnas regler. Tillsammans med författaren Jenny Jägerfeld medverkar hon i seminariet Humor i ungdomslitteraturen, torsdag kl. 16. Missa inte för det kommer att bli roligt! Läs mer här!

På lördagen mellan kl. 14 och 16 kommer jag att leda ett bokcirkelsamtal om ungdomsböcker och bokbloggar i Bonnier Carlsens monter, alltså öppet för alla som är på mässan under lördagen. Ungdomsboksförfattarna Lina Forss och Amanda Hellberg kommer och berättar om sina böcker, Turk och Timotej en natt och Under mossan.

01

Dessutom kommer sju unga tjejer som bloggar om böcker och läsning att prata om följande böcker tillsammans med mig: Delirium och Resten får du ta reda på själv av Lauren Oliver, Monstrets dotter av Kristin Cashore, Mitt klimatkatastrofala liv av Saci Lloyd, En sån där vidrig bok där mamman dör av Sonya Sones och Rubinröd av Kerstin Gier. Dessutom pratar vi om Hades och Personer du kanske känner som vi inte har hunnit skriva om här än. Det kommer att bli två timmar fyllda av kärlek, spöken, tidsresor och vänner, dessutom delar vi med oss av våra allra bästa bloggtips! Läs mer här!

Mina personliga favoriter!

Mina personliga favoriter!

Emelie Novotny

Publicerad: 2012-09-25 20:30 / Uppdaterad: 2012-09-25 22:37

Kategori: Krönika

Inga kommentarer ännu

Kommentera eller pinga (trackback).

Du kan använda: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

168 timmar

Annonser

AdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAd

Vill du vara med?