Nyhet

V.6 på dagensbok: Vårens böcker anländer!

Trots att kylan vittnar om att det ännu är vinter trillar vårens böcker in hos oss på dagensbokredaktionen. Imorgon skriver vi om en av vårens mest efterlängtade böcker, Sara Stridsbergs pjäser i samlingen Medealand och andra pjäser. Camilla säger att hon älskar den här intellektuella och intertextuella dramatiken och ger Medealand toppbetyg. Det kan också vara en av vårens snyggaste, svartaste böcker.

Medealand
Medealand
Medealand

Senare i veckan blandar vi som vanligt självbiografier med spänning, handböcker, romaner och lite till.

Lina skriver om en bok om relationen med sitt ex; Du och ditt ex – relationen efter relationen av Nicolas Jacquemot. Det är en handbok i hur man ska bete sig med sina ex oavsett om man vill behålla en kompisrelation, om man har svårt att komma över, om man ruvar på en svår hämnd eller om man var ihop med en psykopat som förföljer en. You name it, här finns de flesta svar!

I självbiografin Fröken duktig: en självbiografi skriver dansaren Annika Sjöö tillsammans med Karin Lilja om duktighetskomplex.

På söndag har Anna Liv läst ytterligare en deckare för alla er deckarentusiaster, Karin Wahlbergs senaste kriminalroman Glasklart. Det är författarens åttonde bok om kriminalkommissarie Claes Claesson och hans fru, överläkare Veronika Lundborg. Kriminalkommissaren har åkt med sin familj till den lilla glasbruksorten Hjortfors för att fira valborg. Idyllen rämnar när man plötsligt känner doften av bränt kött. I ljuset från lågorna görs en fruktansvärd upptäckt. En död manskropp… Vad Anna Liv tycker om den avslöjar vi först på söndag!

Vi hoppas att dom värmer ända bort till er! Trevlig läsning önskar redaktionen på dagensbok.com.

Emelie Novotny

Publicerad: 2012-02-06 21:35 / Uppdaterad: 2012-02-06 21:34

Kategori: Nyhet

Inga kommentarer ännu

Kommentera eller pinga (trackback).

Du kan använda: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

168 timmar

Annonser

AdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAd

Vill du vara med?