Nyhet

God sagojul!

Kära läsare och bokvänner,

för mig finns det vissa dagar där tiden har stannat. Julafton är såklart en sådan dag. Det är en dag då man har närmare till minnen och sitt barndoms jag. Trots att livet förändras, man vaknar i olika lägenheter, lever med olika människor, är ledig från olika jobb finns grundstommen ändå där. Jag minns hur viktigt jag tyckte att det var att vakna först på julafton, tassa nerför trappan i radhuset och tända granen. På den tiden fick jag och min syster en liten klapp redan då på morgonen. Nu motsätter sig sambon att vi ska få byta våra klappar redan på morgonen. För mig är julen också att ha nära kontakt med sagorna och fiktionen. Både de nya och de gamla. Därför bjuder vi på Dagensbok idag på den sagoskatt och berättartradition som vi fortfarande har tillgång till. Det är böcker att läsa tillsammans ur och som passar både stora och små. Så låt granen, maten, klapparna och litteraturen samla oss!

Imorgon drar vi vinnaren i vår julkalender, som får ett fullproppat bokpaket med bla vår alldeles egna nobelpristagare i litteratur, Tomas Tranströmer, Moderspassion av Majgull Axelsson, ett signerat exemplar av Denise Rudbergs senaste bok Två gånger är en vana, Sofi Fahrmans Elsas värld, Tomas Eriksons spännande Bländverk och ett par till. För att vara med i utlottningen skickar du rätt svar på minst 10 av frågorna som du hittar här och mejlar de till redaktionen@dagensbok.com.

Och med det önskar vi på Dagensbok alla er läsare en god jul med många lässtunder. Juliga kramar från redaktionen genom Emelie!

redaktionen, dagensbok.com

Publicerad: 2011-12-24 10:00 / Uppdaterad: 2011-12-26 02:34

Kategori: Nyhet

Inga kommentarer ännu

Kommentera eller pinga (trackback).

Du kan använda: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

168 timmar

Annonser

AdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAd

Vill du vara med?