Nyhet

24 december, tjugofjärde frågan

Från och med den 1 december till och med julafton dyker det upp en fråga varje dag här på Dagensbok.com. Frågorna kommer att handla om Dagensbok.com; redaktionen, texterna och läsarna. Svaren ska gå att finna om man letar noga på sidan, de flesta av frågorna har också tre svarsalternativ. Vet ni vilka vi är? På julafton vet ni förhoppningsvis en hel del om oss. Svarar man rätt på minst 10 av de 24 frågorna är man med och tävlar om julens finaste paket fullproppat med böcker.

Det är den 24 december och vi är i mål med den här adventskalendern. Den 24 december är också ett symboliskt startskott, de kristna firar i helgen Jesus födelse och det är en symbolisk start på kristendomen. I kyrkorna läses julevangeliet och faktiskt så har Bibeln en gång recenserats på Dagensbok.com. Vem skrev den skämtsamma recensionen och vem anges vara författare till Bibeln?

Glöm inte heller att hålla koll i mejlboxen ni som har varit med och tävlat. Imorgon utser vi vinnaren av den här tävlingen som får ett stort bokpaket av oss.

Ni kan skicka ett mejl per dag eller svara på alla frågor i ett mejl. Se bara till att vi har svaren i vår mejlbox senast den 24/12, skicka dem till redaktionen@dagensbok.com med dina svar, namn och adress. På juldagen avslöjar vi vem som får en extra julklapp av oss!

redaktionen, dagensbok.com

Publicerad: 2011-12-24 00:00 / Uppdaterad: 2011-12-20 14:49

Kategori: Nyhet

Inga kommentarer ännu

Kommentera eller pinga (trackback).

Du kan använda: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

168 timmar

Annonser

AdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAd

Vill du vara med?