Krönika

Årets julprojekt!

pepparkakshus

Den här fantastiska boken nu i nyutgåva, har jag precis varit och hämtat på Balkong förlag och jag kan knappt bärga mig innan jag får komma hem och börja baka och bygga. På självaste julafton kommer ni att få se resultatet (om det blir något) av valda delar ur Pepparkakshus och mera julbus av Eva Grane och Ylva Norman, här på dagensbok.com.

Redan nu fasar jag dock för hur jag ska kunna göra lusthus, Villa ville kulla och Eiffeltornet. Det kanske får bli en enklare variant som en husvagn, ett tält eller en julgran. Som tur är finns det ritningar till alla fantastiska skapelser, bara att måla av på smörpapper och köra igång alltså. Så om du inte har nog att pyssla med fram till julafton vill jag gärna se era alster! Mejla dom till emelie.novotny@dagensbok.com så ska vi nog kunna skapa lite julstämning här på dagensbok.com också!

Emelie Novotny

Publicerad: 2010-12-09 16:00 / Uppdaterad: 2010-12-09 17:36

Kategori: Krönika

Inga kommentarer ännu

Kommentera eller pinga (trackback).

Du kan använda: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

168 timmar

Annonser

AdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAd

Vill du vara med?