Krönika

Annas bokhylla

bokhylla1
Jag bor litet, alldeles för litet, och har alldeles för många böcker för min lilla boyta. Därav har diverse mer eller mindre kreativa lösningar för böckernas boende blivit nödvändiga. Det här är min aktuellthylla. Här ställer jag böcker jag nyligen läst, böcker jag tycker extra mycket om eller som har fina omslag.

bokhylla2 Jag är i allmänhet inte så bra att sortera mina böcker, men på några ställen har jag lyckats trycka ihop böcker som tillhör en och samma genre. Det här är till exempel en av poesihyllorna.bokhylla4 På andra ställen trängs kokböcker med romaner, gammal kurslitteratur och låneböcker från biblioteket. Mina böcker får helt enkelt klämmas in där de får plats. Det är både trist och lite mysigt, eftersom det är svårare att pyssla om böckerna, men å andra sidan är det fint att ha böcker liggande lite överallt.

bokhylla-3 Det händer att jag får för mig att ställa upp böcker och göra dem till en del av inredningen. Här står det en liten bok med kärlekslyrik som jag fått i present en gång.

Det svåraste med att presentera sin bokhylla är att plocka ut favoritböcker. Det går helt enkelt inte att välja bara några få som är bättre än alla andra. Här står i alla falla fyra stycken av några av mina favoritförfattare: Sara Stridsbergs Darling River, Ann Jäderlunds Samlade dikter, Christine Falkenlands 4xdikter och Per Hagmans Skugglegender.
bokhylla5

Anna Carlén

Publicerad: 2011-08-22 11:00 / Uppdaterad: 2012-07-20 10:48

Kategori: Krönika

2 kommentarer

Av dina fyra favoriter håller jag personligen tre av dem som favoriter jag med – Stridsberg, jäderlund och hagman!

Lotta Q Oregistrerad 2011-08-22 18:31
 

åh, bra smak där;)

Anna Carlén Redaktionen 2011-08-22 19:52
 

Kommentera eller pinga (trackback).

Du kan använda: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

168 timmar

Annonser

AdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAd

Vill du vara med?