Nyhet

Ny vecka på dagensbok.com

Idag firar vi på dagensbok.com Elsie Johanssons födelsedag så där en dag i efterskott. Dessutom bjuder Oscar på läsning av Virginie Mouzats Ingen riktig kvinna, en brevroman om könstillhörighet och att vara ensamma tillsammans.

Mot slutet av veckan skriver Eva om Rüdiger Safranskis bok om Johann Wolfgang von Goethes och Friedrich von Schillers vänskap. De utbytte mellan åren 1794 och 1805 sinsemellan 1015 stycken brev. Safranskis bok Goethe und Schiller: Geschichte einer Freundschaft är huvudsakligen baserad på dessa brev.

Jag har passat på att träffa Sanne Näsling för att prata om hennes strålande debutroman Kapitulera omedelbart eller dö och karaktärerna Mary och Lovely. Det blev ett samtal om överlevnadsstrategier, flickighet, hur man möter mörker och vad vänskap kan betyda.

Dessutom har Anna N blivit förtrollad av Helena Granströms Infans och Anna C har åkt tunnelbana med Underjorden av Malte Persson.

Ni som fortfarande inte har gillat vår sida här på facebook, gör det här!

Trevlig läsning! önskar redaktionen på dagensbok.com

Emelie Novotny

Publicerad: 2011-05-02 17:00 / Uppdaterad: 2011-05-09 22:44

Kategori: Nyhet

Inga kommentarer ännu

Kommentera eller pinga (trackback).

Du kan använda: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

168 timmar

Annonser

AdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAd

Vill du vara med?