Krönika

Veckan på dagensbok.com

Kära ni!

Veckorna trampar på, bokutgivningarna avlöser varandra. Bli inte förvånade om ni plötsligt vaknar och upptäcker att det är januari och ni inte hunnit läsa allt ni ville av det som getts ut 2010. Det här är årets snabbaste årstid, har vi hört. Som tur är har vi ett fantastiskt arkiv där ni kan hitta väldigt mycket från årets bokutgivning.

Imorgon förvandlas i alla fall dagensbok.com till dagenshåkanbok.com för en liten stund. Emelie skriver ett kärleksbrev till Håkan Hellström när hon recenserar Ps. Lycka till ikväll, som är en fotobok med berättelser om hans uppväxt i och med att han firar tio år som artist. Samtidigt funderar jag över om Håkans bok verkligen är en bok jag vill läsa.

Tommy recenserar Simon Bergs Apan är rädd, som också är en fotobok – en färgglad hyllning till skräpmat som köttbullar med pulvermos och mycket lingonsylt.

Naturligtvis blir det mer än bara fotoböcker och Håkan, så passa på att titta förbi fler (gärna alla) dagar i veckan.

Trevlig vecka önskar redaktionen på dagensbok.com

Anna Carlén

Publicerad: 2010-10-18 21:25 / Uppdaterad: 2010-10-18 21:25

Kategori: Krönika

Inga kommentarer ännu

Kommentera eller pinga (trackback).

Du kan använda: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

168 timmar

Annonser

AdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAd

Vill du vara med?