Nyhet

Sveriges första Facebook-bok

Hej Litteraturen! är ett nystartat litteraturprogram för ungdomar i SVT som kommer att gå igenom litteraturhistorien. Premiärprogrammet sändes i söndags och handlade om antiken. Under sommaren kommer vi att bli presenterade för bland annat medeltidens, upplysningens och romantikens litteratur av programledare Rebecca Vinterbarn Elg.

Dessutom har programmet tagit initiativ till att skriva en gemensam bok på Facebook. Alla som har ett Facebook-konto kan vara med. Rebecca Vinterbarn Elg kommer att skriva både det första och det sista inlägget och skrivandet kommer att pågå till och med vecka 44.

Så var med och skriv litteraturhistoria och bli medförfattare till Sveriges första Facebook-bok, det kommer i alla fall jag att göra!

Emelie Novotny

Publicerad: 2010-07-21 11:30 / Uppdaterad: 2010-08-07 15:17

Kategori: Nyhet

2 kommentarer

Hej!
Kul att ni tipsar om Hej Litteraturen och ”HEJ-boken”. Sajten finns att hitta på http://www.hejlitteraturen.se därifrån hittar man både till ”Facebook-boken”, kan läsa boktips samt hitta till var det går att titta på programmet i efterhand (i UR Play).

Enjoy! :)

Linda Pierre Oregistrerad 2010-07-22 14:18
 

facebook smileys…

Sveriges första Facebook-bok | dagensbok.com…

facebook smileys Ping 2013-01-19 23:52
 

Kommentera eller pinga (trackback).

Du kan använda: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

168 timmar

Annonser

AdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAd

Vill du vara med?