Krönika

REA-fynd

Eftersom sladden till min dator lägligt gav upp var jag tvungen att lämna lugnet och tystnaden i sommarstugan och åka in till Eskilstuna och köpa en ny redan idag. Efter inköpet går min pappa lite slentrianmässigt in i bokhandeln för att det är någon bok om knopar som det ska vara kampanjpris på. Jag är självklart inte sen att följa efter och hamnar genast bland REA-titlarna och får med mig Undersökningen: eller When I woke up this morning I felt so gay av Kristina Hultman. Den är 600 sidor tjock så jag har absolut stillat min eventuella oro över att jag inte har nog med böcker med mig.

Kristina Hultman: Undersökningen: eller When I woke up this morning I felt so gay
Om att komma ut efter kärnfamiljens ras

undersokningen-omslag”Okej, så här: Clara är närmare fyrtio år, frilansskribent och i den akademiskt skolade kultursvängen, när hennes kärnfamilj (mamma, pappa, barn, son, dotter) bryts upp. En process börjar och hon inser att hon blir förälskad i tjejer i stället. I sina anteckningsböcker undersöker hon sin nya identitet och det nya sammanhang hon hamnar i med Pridefestival och uteställen för homosar…” Läs mer

Emelie Novotny

Publicerad: 2010-07-04 01:00 / Uppdaterad: 2010-07-04 01:07

Kategori: Krönika

Inga kommentarer ännu

Kommentera eller pinga (trackback).

Du kan använda: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

168 timmar

Annonser

AdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAd

Vill du vara med?