Recension

: Kissing the Coronavirus
Kissing the Coronavirus M. J. Edwards
2020
Viral erotica
9/10

Kärlek i coronans tid

Utgiven 2020
Sidor 16
Språk Engelska

Om författaren

M.J. Edwards är pseudonymen för den okända debutanten bakom novellen Kissing the Coronavirus. Kreativa krafter på Reddit föreslog tidigt att den verkliga personen bakom namnet var romance-författaren Robert Winter, vilket Winter har förnekat. Boken ska enligt uppgift vara författarens försök att få ihop pengar efter att hon förlorat sitt jobb på grund av coronapandemin.

Sök efter boken

What the world needs now is love, sweet love. Världen behöver, men förtjänar kanske inte, kärlek mer än någonsin detta herrans år. Mänskligheten är piskad av katastrof efter katastrof, det är svårt att ens minnas dem alla. Som tur är finns det författare att hjälpa oss bearbeta sorgen, stressen och den sociala distansen, och vad är då det mest effektiva sätt att ta kontroll och bekämpa maktlösheten? Genom att föreställa sig Covid-19 naken.

Alexa Ashingtonford är en vild och frigjord, viljestark forskare, men mer än forskare är hon Kvinna. Hon är så mycket Kvinna att hon en gång legat med en vindögd man och gjort det så bra att hon lämnat honom med ögonen uträtade. Efter månader av social distansering i en forskargrupp är hon så sexuellt frustrerad att hennes äggledare dundrar ihop som cymbaler vid blotta tanken på en man, men vilken man är man nog att tillfredsställa hennes ylande lustar? Vilken man är man nog att härja i hennes kropp som en galen tornado? Vilken man kan tämja och tänja denna kvinna bland män? Vetenskap blandas med kärlek, kärlek blandas med död, och död blandas med frustande coitus. En inspiration för alla som någon gång på fyllan skrivit 16 sidor Harlequinroman och sparat den i en elektronikens strumplåda. Publicera ert digitala tantsnusk! Världen kan ändå inte bli sämre.

Lisa Kennedy

Publicerad: 2020-11-29 00:00 / Uppdaterad: 2020-11-27 07:18

Kategori: Dagens bok, Recension | Recension: #8298

Inga kommentarer ännu

Kommentera

Du kan använda: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

168 timmar

Annonser

AdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAd

Vill du vara med?