Nyhet

Ny skribent på dagensbok.com

Vi på Dagensbok har glädjen att välkomna en ny skribent i vår redaktion. Karin Palmqvist har tidigare varit gästskribent hos oss och kommer att skriva regelbundet från och med idag. Så här skriver Karin om sig själv:

Jag gillar att inandas doften av våt tång i kalla vindar och baka bröd utan att använda måttsatser. Och så är jag insnöad. Fullständigt. Det är de där orden. Så jag skriver dem, läser, förbannar, längtar och suktar efter dem. De blir en aspekt av verkligheten, andra och mig själv. Det får gärna vara böcker med trippellager av meningar. När jag inte läser, jobbar jag på en eko-vego restaurang, skriver på min bok, går skrivskola på distans och joggar.

Välkommen till redaktionen!

Emelie Novotny

Publicerad: 2012-03-01 00:01 / Uppdaterad: 2012-02-29 16:27

Kategori: Nyhet

4 kommentarer

Varmt välkommen till Dbc Karin.

Anna Liv Lidström Redaktionen 2012-03-01 20:59
 

Tack! Jag känner att jag är i gott sällskap=)

Karin Palmqvist Oregistrerad 2012-03-01 22:11
 

Ja, vad skoj med en ny! Får man fråga vilken skrivarlinje du går på?

Lina Arvidsson Redaktionen 2012-03-05 15:41
 

Absolut! Jag går på Österlens folkhögskola.

Karin Palmqvist Oregistrerad 2012-03-05 22:44
 

Kommentera eller pinga (trackback).

Du kan använda: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

168 timmar

Annonser

AdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAd

Vill du vara med?