Nyhet

Bokmässan och debuter

En ny ytterst späckad vecka står för dörren. Dagensbok packar resväskorna och gör sig klara för årets bokmässa. Gör er redo för massor av spännande, trängande rapporter från Göteborg. Vi är såklart på plats med vässade pennor, laddade och taggade. Men vi stannar inte där, utan recensionerna kommer att trilla in hela veckan lång. Bland annat skriver Maria om Elin Grelssons Du hasar av trygghet. Det är en debut, den är fin och Maria har nog tolkat vad boken vill säga ganska annorlunda än många andra recensenter. Lina visar sin bokhylla, eller snarare hur böckerna hemma hos henne invaderar och tar plats. Spana in detta samt mycket annat, och våra rapporter från mässan i veckan. Gott folk, nu kör vi!

press1-640x2501

Anna Liv Lidström

Publicerad: 2011-09-19 10:00 / Uppdaterad: 2011-09-19 09:47

Kategori: Nyhet

Inga kommentarer ännu

Kommentera eller pinga (trackback).

Du kan använda: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

168 timmar

Annonser

AdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAd

Vill du vara med?