Krönika

Ny vecka på dagensbok.com

Vecka fem börjar med en fotobok som Tommy har recenserat. Det är Catharina Gotbys Presence och Tommy funderar över om bilderna egentligen inte borde vara en utställning.

Senare i veckan skriver Oscar om Söderns Sötma, en reseskildring av kulturjournalisten och författaren Mikael Timm, som besöker delstaterna Mississippi och Louisiana när han åker längs Highway 61 på jakt efter bluesens rötter.

Det blir också två författarintervjuer på Dagensbok den här veckan. Först får ni läsa Maria Carlssons samtal med Elin Grelsson, som bokdebuterade i höstas med Du hasar av trygghet. Samtalet kom att handla mycket om just denna debutbok; hur den kan läsas, hur läsarna läser den och om den är feministisk eller inte.

På lördag blir det sedan stora Hisham Matar-dagen. Då skriver Camilla om hans senaste bok Analys av ett försvinnande, som ges ut på Forum förlag nu i dagarna. Camilla kommer att träffa författaren för en intervju, som ni också kan läsa på lördag.

Missa nu inte allt detta!

Trevlig vecka,

önskar

redaktionen, dagensbok.com

Publicerad: 2012-01-30 21:27 / Uppdaterad: 2012-01-30 21:27

Kategori: Krönika

Inga kommentarer ännu

Kommentera eller pinga (trackback).

Du kan använda: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

168 timmar

Annonser

AdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAd

Vill du vara med?