Nyhet

Ny vecka på dagensbok.com!

Hej dagensbokvänner!

Idag firar vi i redaktionen Världspoesidagen med att samla våra svenska och internationella poesifavoriter, så om du törstar efter poesi är det bara att välja och vraka.

Dessutom har Sofia läst The Carrie Diaries, av Candace Bushnell till idag. Om vem Carrie var innan hon blev Carrie. Det är en ungdomsbok fylld av träffande beskrivningar av den sociala hierarkin som råder på high school, vänskap, en snygg och mystisk, identitetskriser och ångest inför framtiden. Men risken finns att det mest inbitne Sex and the City-fanet blir besviken.

Anna Liv bjuder på ytterligare en ny nordisk deckare i Unni Lindells Sockerdöden, om en lillebror som dör i plötslig spädbarnsdöd, men när ett minne klarnar visar det sig att ingenting är som det ska vara.

Mot slutet av veckan bjuder Maria och jag på en intervju med Therese Bohman som debuterade på Norstedts i höstas med triangeldramat Den drunknade. Vi har träffats och pratat om spänning, maktspel, könsroller och vad som gör en berättelse bra.

Trevlig läsning önskar redaktionen för dagensbok.com

Emelie Novotny

Publicerad: 2011-03-21 12:12 / Uppdaterad: 2011-03-21 12:12

Kategori: Nyhet

Inga kommentarer ännu

Kommentera eller pinga (trackback).

Du kan använda: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

168 timmar

Annonser

AdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAd

Vill du vara med?