Nyhet

Utlottning vecka 42

Utlottningen den här veckan går i spänningsromanens tecken. Med anledning av att Anna Liv skriver om Anna Bovallers senaste roman Äppelkyrkogården idag och dessutom har träffat henne för en intervju, vill vi även låta
er ha chans att ta del av läsupplevelsen. Så den här veckan består bokpaketet förutom Äppelkyrkogården av Mörk jord av Belinda Bauer som är nominerad till Svenska Deckarakademins pris för bästa kriminalroman (recension kommer här på Dagensbok senare under hösten) och Francys evangelium av Amanda Lind.

Utlottning vecka 42

För att delta i utlottningen måste du svara på nedanstående frågor och skicka dina svar till redaktionen@dagensbok.com senast fredagen den 28 oktober klockan 10.00. Märk mejlet med “Utlottning v. 42”³. Glöm inte att skicka med din adress! Vinnaren meddelas via mejl och på dagensbok.com

1. När läser du helst deckare?

2. Har du läst någon bok av Anna Bovaller?

3. Brukar du läsa våra författarintervjuer?

Lycka till! Önskar redaktionen på dagensbok.com

Emelie Novotny

Publicerad: 2011-10-21 12:00 / Uppdaterad: 2011-10-24 13:06

Kategori: Nyhet

Inga kommentarer ännu

Kommentera eller pinga (trackback).

Du kan använda: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

168 timmar

Annonser

AdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAd

Vill du vara med?