Nyhet

Naken förläggare intar teaterscenen

När kultförklarade bokförläggaren, författaren, m m Bo Cavefors debuterar på teaterscenen är det helt utan distraherande kostym och rekvisita. Pjäsen är franske dramatikern Xavier de Maistres "Den spetälske i staden Aosta" från 1811 och Cavefors och medspelande konstskolelektorn Måns Holst-Ekström och skådespelaren Thomas Hultcrantz spelar hela föreställningen nakna. Detta går att se 27-30 januari på Malmö Amatörteaterforum – förutsatt att man är över 15 år.

Ella Andrén

Publicerad: 2005-01-21 18:17 / Uppdaterad: 2005-01-21 18:17

Kategori: Nyhet

Inga kommentarer ännu

Kommentera eller pinga (trackback).

Du kan använda: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

168 timmar

Annonser

AdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAd

Vill du vara med?