Krönika

Kari Kapla

Den finaste institutionen som finns är nog sjömansbiblioteket på Rosenhill. Var än i världen du befinner dig som svensk sjöman, har du alltid tillgång till ett välsorterat bibliotek, handplockat efter eventuella önskemål. Blotta tanken på Rosenhills bibliotekarier gör en alldeles varm i hjärtat.

Det naturliga nästa steget i uppdraget att förse svenska folket med god litteratur, på land eller till sjöss, är att alla inblandade genast ordnar till ett vettigt e-boksavtal för biblioteken. Det håller inte att bara få låna två e-böcker i veckan om man befinner sig i läs-mode.

Kari Kapla

Publicerad: 2013-02-06 00:00 / Uppdaterad: 2013-02-06 09:33

Kategori: Krönika

Inga kommentarer ännu

Kommentera eller pinga (trackback).

Du kan använda: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

168 timmar

Annonser

AdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAd

Vill du vara med?