Nyhet

Vecka 30 på dagensbok.com: Semestertempo

Det är slutet av juli och precis som resten av landet går vi på Dagensbok i semesterlunk. Jag har precis kommit hem efter tre veckor på fantastiska Fårö och har för första gången haft semester från dagensbok.com. Det har varit annorlunda, skönt och svårt. Självklart har jag haft tid för att läsa böcker på semestern. Igår skrev jag om Mari Jungstedts Den sista akten, som passande nog utspelar sig på Gotland. Mer litteratur som utspelar sig på Gotland kommer jag att skriva om under vår barn- och ungdomsboksvecka under v. 32, missa inte det!

Den här veckan bjuder vi bla på temaspecial om demens på lördag. Anna C skriver om debutanten Sara Beischers Jag ska egentligen inte jobba här och vår gäst Charlotte Qvandt har läst Berg har inga rötter av ytterligare en debutant Manne Fagerlind. Dessutom skriver vi om boken som i våras tilldelades Nordiska rådets litteraturpris, Dager i stillhetens historie av norska Merethe Lindstrøm.

Björn skriver om Vad är pengar? av Andreas Cervenka och jag hoppas på att han kan ge svar på den frågan och så blir det grafiska noveller av Pelle Forshed, författaren till Stockholmsnatt.

Förhoppningsvis hittar ni något att roa er med i regn- och ruskvädret!

Emelie Novotny

Publicerad: 2012-07-23 23:15 / Uppdaterad: 2012-07-25 23:57

Kategori: Nyhet

Inga kommentarer ännu

Kommentera eller pinga (trackback).

Du kan använda: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

168 timmar

Annonser

AdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAd

Vill du vara med?