Nyhet

August Strindberg 2012

august_strindberg_april_1875
Foto: okänd fotograf, april 1875

Vi på dagensbok.com kommer under året att uppmärksamma att 2012 är ett jubileumsår för August Strindberg, en av vårt lands största, mest betydelsefulla och produktiva författare. Det är i år hundra år sedan han gick ur tiden. Förutom i Sverige hyllas Strindberg detta år i många andra länder. Det officiella jubileet har sin egen hemsida och kalender (se den externa länken här ovan).

Då och då under årets lopp, kommer du här på dagensbok.com att kunna läsa om Strindberg i recensioner, krönikor och nyheter. Så håll utkik! Det finns alltid nya saker att upptäcka om denne mångsidige författare. Om du vill läsa vad vi tidigare skrivit om August Strindberg, kan du klicka på hans namn här ovan, under rubriken Etiketter.

Eva Björnberg

Publicerad: 2012-01-07 12:00 / Uppdaterad: 2012-01-08 18:36

Kategori: Nyhet

Inga kommentarer ännu

Kommentera eller pinga (trackback).

Du kan använda: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

168 timmar

Annonser

AdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAd

Vill du vara med?