Nyhet

Adventskalender på Dagensbok

Snart är julen här, advent är väntans tid och tiden räknas bäst ner med en klassisk adventskalender. SVT och SR har sina klassiska för alla barn (och vuxna med barnasinnet kvar) vi på dagensbok.com tänker i år också räkna ner dagarna fram till jul.

Från och med den 1 december till och med julafton dyker det upp en fråga varje dag här på dagensbok.com. Frågorna kommer att handla om Dagensbok; redaktionen, texterna och läsarna. Svaren ska gå att finna om man letar noga på sidan, varje fråga har också tre svarsalternativ. Vet ni vilka vi är? På julafton vet ni förhoppningsvis en hel del om oss. Svarar man rätt på minst 10 av de 24 frågorna är man med och tävlar om julens finaste paket fullproppat med böcker.

I paketet finner ni nobelpristagaren Tomas Tranströmers Samlade dikter 1954-1996 i ny pocketutgåva, Majgull Axelssons Moderspassion, Sommarhuset av Anna Fredriksson, ett signerat exemplar av Denise Rudbergs Två gånger är en vana, Förkunnaren av Unni Drougge – en ny Berit Hård-deckare och Bländverk av Thomas Eriksson. Vi kommer att fylla på listan med fler titlar och slänger även med några överraskningar till vinnaren.

Advent

Det går bra att skicka in ett mejl varje dag eller samla alla svar och skicka in dem tillsammans. Frågorna sparas på sidan. Det är ingen fara om ni missar att svara på en fråga, det viktigaste är att ni har rätt på 10 frågor så är ni med i tävlingen, men vi ser fram emot många svar.

Skicka ett mejl senast den 24/12 till redaktionen@dagensbok.com med dina svar, namn och adress. På juldagen avslöjar vi vem som får en extra julklapp av oss!

redaktionen, dagensbok.com

Publicerad: 2011-11-29 18:00 / Uppdaterad: 2011-12-03 13:06

Kategori: Nyhet

Inga kommentarer ännu

Kommentera eller pinga (trackback).

Du kan använda: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

168 timmar

Annonser

AdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAd

Vill du vara med?