Nyhet

Vinn biljetter till litteraturevenemang för hela familjen

Vi på Dagensbok har kommit över fyra biljetter, värde 120 kr styck, till årets stora kalas på Palatset på lördag! Det är författarna till Hotell gyllene knorren, Adam & Eva och Livet enligt Rosa som firar 25 år som författarpar. Författarna Måns Gahrton och Johan Unenge bjuder på författarshow, det kommer att bli aktiviteter, mat och musik hela dagen lång.

Gahrton och Unenge

Palatset är ett nyöppnat barnkulturcentrum dit barn mellan 6-18 och deras föräldrar är välkomna. På Palatset finns biografer, teatrar, kultur-actionrum, medierum, verkstäder och skapande experiment. Under kalaset kommer alla aktiviteter att vara öppna.

Ordinarie pris för att besöka Palatset är 120 kr, det är samma pris för både barn och vuxna, så passa på nu! För att delta i tävlingen mejlar du namn och telefonnummer till redaktionen@dagensbok.com och berättar vilka du vill ta med dig till Palatset och varför! Barn som följer med ska vara från 6 år. Senast på torsdag 1/12 kl 13.00 vill vi ha ditt mejl.

Lycka till! Och stort tack till bokförlaget Semic från oss på Dagensbok!

Emelie Novotny

Publicerad: 2011-11-28 13:00 / Uppdaterad: 2011-11-28 13:40

Kategori: Nyhet

Inga kommentarer ännu

Kommentera eller pinga (trackback).

Du kan använda: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

168 timmar

Annonser

AdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAd

Vill du vara med?