Nyhet

V. 48 på Dagensbok: Vinnare och topplistor

Redan i helgen konstaterade vi att det börjar lacka mot jul, med första advent som vi uppmärksammade med stor bakspecial. Missade du att läsa den då, kan du fortfarande spana in den här. I veckan är det första december, och som alla vet är det då man får börja öppna luckorna i adventskalendern. Här på Dagensbok kommer vi att ha adventskalender i form av tävling i redaktionskunskap. Hur mycket kan du egentligen om dagensbok.com, våra skribenter, texter och läsare? Det blir en fråga varje dag, och de som svarat rätt på minst tio frågor när vi kommer till julafton vinner årets mest fullstoppade julsäck med böcker!

Ny månad betyder också ny topplista från oss i redaktionen, spana in våra bästa böcker just nu, kanske hittar du ett julklappstips eller två. Våra tidigare listor hittar du här.

Det finns fortfarande chans att vinna Jan Guillous nya bok Brobyggarna och dessutom möjlighet att ta med hela familjen på kalas på barnkulturcentret Palatset på lördag när Måns Gahrton och Johan Unenge firar 25 år som författarpar. Missa inte!

Blomma

Självklart har vi läst böcker även den här veckan, Björn avslutar Haruki Murakamis trilogi IQ84 och kommer fram till att det är en roman som hade mått bättre om den inte hade dragits ut och hackats upp. Det kommer också att handla om Mircea Cartarescu som var på Sverigebesök förra veckan. Oscar skriver om Max Brooks Världskrig Z, en tio år efter katastrofen bok. Alltså tio år efter det världskrig där jorden nästan hölls på att tas över av zombier.

Trevlig läsning önskar vi på Dagensbok!

Emelie Novotny

Publicerad: 2011-11-28 19:45 / Uppdaterad: 2011-11-28 19:42

Kategori: Nyhet

Inga kommentarer ännu

Kommentera eller pinga (trackback).

Du kan använda: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

168 timmar

Annonser

AdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAd

Vill du vara med?