Nyhet

Febril verksamhet på redaktionen: Vecka 32 på Dagensbok

Det märks att det börjar dra ihop sig mot höst på all aktivitet som råder på redaktionen just nu. Höstens böcker dimper ner i vår bokbox, det planeras för bokmässa, höstens bokcirklar och massor med spännande specialer som ni snart får ta del av.

Den här veckan inleder vi i redaktionsgruppen serien Min bokhylla, där ni får följa med hem till oss och spana in våra välfyllda bokhyllor. Först ut är vår nya redaktionsmedlem och ekonomiansvarige Ingrid. Och nästa vecka är det Camillas tur.

bibblo-2

Imorgon blir det lyrik från det nya förlaget FEL förlag i form av Oscar Nilsson Tornbergs debut Vilse. Camilla beskriver den som en fin diktsamling av en författare hon vill läsa mer av. Därefter följer två recensioner av David Nicholls. Johan T har läst Mitt livs roll som tyvärr blev en besvikelse i förhållande till de övriga böcker Nicholls skrivit. En av dem är storsäljaren En dag som Oscar har läst. Han tycker att den är ett klassiskt relationsdrama med ett helt lysande upplägg och att det inte finns någon anledning att inte läsa den innan boken blir till film i höst.

Trevlig läsning önskar redaktionen på dagensbok.com

Emelie Novotny

Publicerad: 2011-08-08 13:00 / Uppdaterad: 2011-08-08 12:47

Kategori: Nyhet

Inga kommentarer ännu

Kommentera eller pinga (trackback).

Du kan använda: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

168 timmar

Annonser

AdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAd

Vill du vara med?