Nyhet

Dagensbok + Pride = SANT!

Att det råder Pridestämning i stan råder det ingen tvekan om. Vi på dagensbok.com deltar självklart i festligheterna. Vår Prideskribent Lina har precis anlänt från Malmö och när hon är hemma igen kommer hon att dela med sig av sina upplevelser till er.

Redan nu tipsar Lina om att Sagolika bokförlag har sagostund varje dag kl 15 i sitt tält i Kungsträdgården. Senare idag, kl 16, läser Prides favoritpoeter från Poetry slam SM sina dikter på kulturscenen i Kungsträdgården, ”det är radikalt, snabbt, rimmat, orealistiskt, magstarkt, varsamt, både och samt varken eller”. Dessutom får ni absolut inte missa Linas egna läsning på Beyond Retros Pridefest imorgon. Drottninggatan 77 mellan 15 och 19. Det utlovas regnbågsfärgade cup cakes, föredrag och musik.

regnbagsflagga

På lördag bjuder vi i redaktionen på dagensbok på vår stora Pridespecial där vi har samlat alla böcker på temat. Det blir alltifrån klassiker till bögsex, queer poesi, pirrig förälskelse, avancerade teorier och barnböcker. Upptäck, minns och läs!

Emelie Novotny

Publicerad: 2011-08-04 11:15 / Uppdaterad: 2011-08-07 23:11

Kategori: Nyhet

Inga kommentarer ännu

Kommentera eller pinga (trackback).

Du kan använda: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

168 timmar

Annonser

AdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAd

Vill du vara med?