Nyhet

Ja, det är våren…

… som har kommit igen, och med den kärleken.

Kära läsare. I dag kom så äntligen våren på riktigt till oss här i Stockholm. Fåglarna kvittrar högre än någonsin och dagensbok-veckan bjuder på massor av läsupplevelser. Vi delar med oss av allt ifrån styckade lik till pirrig tonårskärlek. Hoppas att ni hittar något ni gillar. Packa nu väskorna fulla av böcker och slå er ner på en parkbänk eller en uteservering och läs medan vårsolen ger er fräknar på näsan.

I dag, måndag, recenserar Lina ”I havet finns så många stora fiskar” av Sara Lövestam. En bok med den röda tråden sexuellt utnyttjande av barn.

På onsdag recenserar jag den purfärska ”Änglavakter” skriven av Kristina Ohlsson. Det är en riktig tegelstensdeckare där en stum barnboksförfattare har en nyckelroll. Där finns också en grop i skogen där lik på lik grävs fram.

På fredag skriver Anna C om ungdomsboken ”Regn och åska” av Håkan Lindquist. Den handlar om Oscar från Visby och Rein från Tallin, om deras förälskelse och längtan efter varandra.

Glöm för allt i världen inte att dagensbok.com nu finns som sida på facebook? klicka er in här och gilla så kommer ni inte att missa något från oss.

Smaklig bokspis önskar redaktionen på dagensbok.com

Anna Liv Lidström

Publicerad: 2011-04-04 17:55 / Uppdaterad: 2011-04-04 18:16

Kategori: Nyhet

Inga kommentarer ännu

Kommentera eller pinga (trackback).

Du kan använda: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

168 timmar

Annonser

AdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAd

Vill du vara med?