Nyhet

Vårvindar på dagensbok.com i veckan

På dagensbok.com:s redaktion blåser förändringarnas vårvindar och vi utökar nu vår redaktion med två redaktörer och två skribenter. Så om du eller någon i bekantskapskretsen längtar efter att vara med och driva och utveckla en av Sveriges mest lästa litteraturbloggar och vill läsa och skriva om aktuell litteratur, skriv till oss!

Självklart har vi som vanligt laddat upp med massor av spännande läsning till veckan! Anna Liv och Lina har intervjuat Lukas Moodysson och bjuder på hans funderingar om sitt författarskap och den nya boken Döden och Co imorgon. ”Jag tycker att jag lyckas bäst när jag arbetar med någonting som är svårt, när det blir en strid mellan mig och materialet, ämnet, till exempel mellan mig och döden.” säger Lukas Moodysson om hur begåvningen började bjuda honom motstånd. Dessutom skriver Anna Liv om sitt första febrigt rusiga möte med poeten Lukas Modysson.

Idag skriver Anna N om Kristofer Folkhammars debut Isak och Billy, det är en naken och känslosam roman med sexscener som får Anna N att känna sig pryd och oerfaret naiv. Det är en bok om Isak och Billys kärlek trots att de är varandras motsatser. Jag har också läst en kärleksroman men en som, tvärtemot Kristofer Folkhammars, är distanserad och påklädd i Alex Schulmans Att vara med henne är som att springa upp för en sommaräng utan att bli det minsta trött.

Ni har väl inte missat att dagensbok.com nu finns som sida här på facebook? klicka er in här och gilla så kommer ni inte att missa något från oss.

Trevlig läsning önskar redaktionen på dagensbok.com

Emelie Novotny

Publicerad: 2011-03-28 12:00 / Uppdaterad: 2011-03-28 11:53

Kategori: Nyhet

Inga kommentarer ännu

Kommentera eller pinga (trackback).

Du kan använda: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

168 timmar

Annonser

AdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAd

Vill du vara med?