Krönika

Veckans läsning på Dagensbok.com

Det lackar mot jul och i mitt kök pågår julbaket för fullt. I bakgrunden står P1 på och värmen från ugnen gör den annars så kalla lägenheten varm och behaglig. Men egentligen är det inte själva baket som gör den här dagen så trevlig och bra, nej, det är alla pauser som oförmodat uppstår när det blir kö till ugnen. Pauser som kan fyllas ut med läsning i min för tillfället ganska varma och behagliga lägenhet.

Just nu läser jag Sofia Nordins fina Det händer nu (recension kommer i januari). Om du inte vet vad du skall läsa kanske du kan få lite tips av veckans recensioner:

I boken Färder i filmens värld berättar författaren J.M.G. Le Clézio om sina starka filmupplevelser. Enligt vår recensent, Tim, är bokens behållning det underhållande snarare än det kreativa. Boken recenserades i går.

I dag är det Lina som tagit sig an Ebbe Schöns Erotiska väsen. Boken är en djupdykning i gammal folktro med sjöjungrfrur, skogsrån och näckar och vad Lina tycker om den ser du på www.dagensbok.com.

Och har du inte tröttnat på julbak? Fint! Då går det alldeles utmärkt att kika in här på självaste julafton och se om Emelie Novotny tycker att en bok om pepparkakhus är något att ha.

Trevlig läsning!
Hälsar redaktionen för www.dagensbok.com

Maria Carlsson

Publicerad: 2010-12-21 10:22 / Uppdaterad: 2010-12-21 10:23

Kategori: Krönika

Inga kommentarer ännu

Kommentera eller pinga (trackback).

Du kan använda: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

168 timmar

Annonser

AdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAd

Vill du vara med?