Nyhet

Wikipedia i bokform

Tiden för de stora tryckta uppslagsverken är förbi. Eller? Just som konstaterandet verkar vara ett faktum gör det tyska förlaget Bertelsmann helt om och publicerar istället nätuppslagsverket Wikipedia i bokform.

Hela uppslagsverket rör det sig dock inte om. Tanken är istället att fånga tidsandan genom att välja ut, och komprimera, de i Tyskland 25 000 mest populära uppslagsorden. Boken beräknas finnas i handeln i september och blir konceptet en framgång är vidare upplagor tänkta att ges ut som en årsbok.

Ella Andrén

Publicerad: 2008-05-02 11:05 / Uppdaterad: 2008-05-02 11:05

Kategori: Nyhet

Inga kommentarer ännu

Kommentera eller pinga (trackback).

Du kan använda: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

168 timmar

Annonser

AdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAd

Vill du vara med?