Nyhet

Årets seminarieprogram till den 21:a Bok & Biblioteksmässan klart

Nu är seminarieprogrammet till årets Bok & Biblioteksmässa i Göteborg klart. Litauen står i fokus på årets mässa. 17 författare och en rad andra gäster utlovas, som ska ge ”en inblick i landets litteratur, kultur, historia och inte minst det sociala och politiska livet”.

Vidare märks populäre Roddy Doyle från Irland, ständige Nobelpristippade poeten Adonis från Syrien, Corinne Maier, Frankrike, aktuell och omtalad med Hej lättja! Om konsten och vikten av att göra minsta möjliga på jobbet! samt deckarförfattaren Reginald Hill.

Totalt 770 personer medverkar i seminarierna. Unionsupplösningen och design får särskilt utrymme. Barn- och ungdomslitteraturen får stor plats i år med bl a seminarier om läsvanor, bilderboken och ny teknik. En nyhet är att 12 barnboksförlag samarbetar kring Expedition Läsning för att lyfta fram böcker för barn och ungdomar.

Anders Edwartz

Publicerad: 2005-05-27 00:02 / Uppdaterad: 2010-01-13 23:53

Kategori: Nyhet

Inga kommentarer ännu

Kommentera eller pinga (trackback).

Du kan använda: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

168 timmar

Annonser

AdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAd

Vill du vara med?