Nyhet

Debut: människors svarta hål

Björn Calander debuterade i veckan med novellromanen ”Eldfacklorna – sju svarta hål”. Den handlar om människor på gränsen mellan ljus och mörker. Berättelser om sju svarta hål av sorg, saknad eller mörka hemligheter. Om döden som hot eller utväg.

Calander är utbildad fritidspedagog, uppvuxen i Malmö och bosatt i Kalmar. Debutromanen skrevs i ”någon form av raserirustillstånd” inför faderns cancersjukdom. Calander skriver för att inte bli galen. Och blir galen. Favoritförfattare är bland andra Edgar Allan Poe, Roald Dahl och Fritiof Nilsson Piraten.

Ella Andrén

Publicerad: 2006-08-20 12:57 / Uppdaterad: 2006-08-20 12:57

Kategori: Nyhet

Inga kommentarer ännu

Kommentera eller pinga (trackback).

Du kan använda: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

168 timmar

Annonser

AdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAd

Vill du vara med?