Nyhet

Tävla med vår tids stora samtidsroman

Skriv den stora svenska samtidsromanen och vinn 500 000 kronor och garanterad utgivning i fyra länder. Den tävlingen utlyser bokförlaget Forum, tidningen Expressen och bokklubben Månadens Bok. Vinnaren kommer att ges ut i Sverige av Forum, i Danmark av Lindhardt & Ringhof, i Norge av J W Cappelens forlag och i Finland av Tammi Publishers. Dessutom blir den huvudbok i Månadens Bok och kommer i pocket från Månpocket.

Romanen ska spegla dagens Sverige och utspela sig under ett år i början av 2000-talet. Någon deckare får det, enligt reglerna, inte vara. Persongalleriet ska spänna över flera generationer och det ska finnas en kärlekshistoria, gärna en okonventionell sådan. Minst ett av de tio budorden måste överträdas.

Bidrag till tävlingen ska vara inskickade senast den 1 oktober 2006 och vinnaren utses den 31 januari 2007.

Ella Andrén

Publicerad: 2005-10-22 15:24 / Uppdaterad: 2005-10-22 15:24

Kategori: Nyhet

Inga kommentarer ännu

Kommentera eller pinga (trackback).

Du kan använda: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

168 timmar

Annonser

AdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAd

Vill du vara med?